Hmm..

2007-08-31 @ 20:06:26 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Läste precis mina senaste inlägg, och man kan väl konstatera att jag inte direkt är någon regelbunden bloggare om man säger så, heh.. Jaa, nu har sommaren gått, och jag vet inte riktigt hur den blev, det känns lite konstigt att den snart är över redan.. Balen var kul, jag var hur fin som helst, och studenten var också underbar, spenderad med de bästa och en makalös somluppgång över mälby, haha. Fast några konstiga kompisar har jag ju också.. Jag vet inte hur många gånger man ska behöva visa att allting ska vara som vanligt innan det blir det. Fan, vad livet är krångligt ibland.. Men förhoppningsvis löser det sig i längden.

Nåja, tillbaka till sommaren som gått. Kort sagt har det varit mycket jobb, halvdant väder och ganska händelselöst ibland. När jag tänker tillbaka kommer jag faktiskt, läskigt nog, inte ihåg så mycket. Fast det är klart att det finnas några dagar värda att minnas. Midsommarafton var riktigt kul; om man räknar bort dagen efter, som till viss del spenderades med matt torka spyor, öhh.. Linneas födelsedag var mysig, och jag fick träffa lite nya människor, mycket trevligt :) Helgen i harsjön var skojsig, jag tror inte vi har haft så kul på länge <3

En mycket positiv sak är att jag under sommaren börjat spendera mycket mera tid med Hanna igen; vi har liksom hittat tillbaka på nåt vis, hehe, Mälarrock i västerås och ankmatning i sundbyholm, hah, och många cykelresor mellan lägenheteni eskilstuna och det andra hemmet i torshälla, ojoj, du är en liten sötnöt du, älsk.

The ark i Parken Zoo var helt fantastiskt! Jag har nog ändrat lite musikstil under det senaste året också. Numera är det The Ark, Maia Hirasawa, Neverstore, Caroline af Ugglas, Mika och till och med lite My Chemichal Romance som gäller :) Självklart lyssnar jag på allt annat också, precis som förut, men jag har ändå märkt en overall turn i min musiksmak :)

Nåja, nu är sommaren som sagt var på väg mot sitt slut, och jag blir nog kvar på coop nu i höst. I vår kankse det blir up with people, ojoj vad skojsigt det vore :) Så nu ska det sparas pengar... Annars tror jag att jag börjar få ordning på mitt liv så smått. Jag öppnade ett sparkonto häromdagen, oh oh vuxenpoäng ;-) Körkortet saknas visserligen fortfarande, men men.. Men jag ska nog klippa håret lite kortare tror jag, då käner man sig kanske lite vuxen också, tihi..

Nej, nu slutar jag nog.. Känns som om det här blev ganska rörigt och konstigt, men det var rätt skönt att skriva lite, det ska jag nog göra oftare :)