Jobb och bal och kontaktlinser =)

2007-05-24 @ 18:20:04 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ojojoj, det här gick fort.. Jag var på kassautbildning på coop igår och sen var jag där och tränade idag, och imorgon ska jag sitta i kassan, på riktigt liksom.. haha, men det går nog bra, det kändes bra nu så det ska nog lösa sig =)

Idag har jag köpt kontaktlinser också, det gick bra den här gången =) Lite krångligt att ta ut dom, så vi får väl se hur det går ikväl.. men men, på nåt sätt ska dom väl ut, haha.. Beställde tid hos frisör och sminkös till balen också, ojoj, så fin jag ska bli, tihi =) Ja, det här blir nog bra känner jag =) Jag känner mig så glad idag =) Ojoj, och sen är det studenten snart också, haha, allt är så bra just nu =)

Men men, nu är jag faktiskt lite hungrig, så nu ska jag gå och käka lite färskpasta =)

Puss på er alla små sötisar <3

Frihet!

2007-05-23 @ 10:01:54 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Gårdagen - dagen jag väntat på i ungefär ett halvår nu.


Jag gjorde mitt sista exam på IB och är nu färdig med gymnasiet. Jag kan inte längre påverka mina slutbetyg och det känns så otroligt befriande! Klart att det är lite läskigt; den här tiden har gått så fort och nu vet jag inte riktigt vart jag ska ta vägen. Nu är det bara jag som bär ansvar för mitt liv, det är jag som måste bestämma vart jag ska gå, vilka val jag ska göra och vilka jag ska umgås med. Skrämmande, men också härligt..

Nåväl, innan alla dessa svåra val skall göras ska jag försöka njuta av en härlig sommar, jobba, tjäna pengar, umgås med de jag tycker om, bada, grilla, vidga mina vyer, haha =) .

Just nu känns det som om hela världen är öppen, jag kan göra precis vad jag vill, bara jag är villig att jobba för det. Haha, det är bara det att jag ska komma på vad jag vill göra också; men det löser sig väl med tiden hoppas jag =)


Inatt var jag i alla fall på bio med de bästa <3 Frida, Madde, Bodil och Jesper, jag tycker om er =) Vi såg Pirates if the Caribbean - At Worlds End, så jäkla bra var den! Mycket bättre än tvåan, ojoj =) Kom hem typ halv fyra och gick upp med Bodil klockan halv åtta i morse för hon skulle till skolan, hehe. Så jag lär väl vara ganska mör ikväll.. Men idag klockan två ska jag i alla fall till coop forum och gå kassautbildning, kanske jobba lite till helgen.. Najsigt värre med lite pengar =) Men men, innan dess hade jag tänkt hinna rensa upp lite på mitt rum, så nu lämnar jag detta.


Puss på er alla gamla bävrar 

Välkommen till min nya blogg!

2007-05-23 @ 09:47:18 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()