Energi

2008-03-21 @ 21:44:52 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Har känt en sådan oförklarlig, outsinande energi de senaste dagarna, utan någon särskild anledning. Alla på jobbet och hemma är halvsjuka, jag har jobbat typ hela dagarna och det har varit helstressigt, men jag har ändå känt mig pigg och glad; tillfreds på något vis. Jag vet inte riktigt vad det är, men trevligt är det :)

Måndagen den 31 mars, då händer det.. jag och Hannah Jansson åker till Gambia i en vecka, HELT själva, haha :) Det kan gå hur som helst, men det kommer bli helt fantastiskt oavsett. 30 grader varmt, kritvita stränder och azurblått vatten, kan det bli bättre :) Lägg sedan till lite regnskog och exotiska djur man aldrig hört talas om så har man ju paradiset. Äntligen är det bokat och klart; vi ska iväg från detta karga land, någonting kommer att hända, vi kommer att vidga våra vyer, hehe :)

Nej, alltså, nu tänker jag nog gå och dansa lite, jag känner för det.. Var bara tvungen att meddela hur onaturligt pigg jag varit hittills den här veckan (jag säger hittills för jag vet att vi ska hem till farmor i morgon :S, hehe)

Måste bara säga också att jag älskar er (ni vet vilka ni är, om ni ens läser det här :) )
Puss!

Ögonblick i tiden

2008-03-17 @ 22:06:38 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Packar återigen min väska till tonerna av Kent i mitt rum. Ska åka ifrån Pappa, Mimmi, Ellinore och Tobias igen efter ynka två veckor, fjorton dar, varav jag har jobbat största delen och varit borta ganska mycket resten. Så bär det av hem till Mamma, Peter, Oliver och Samuel i fjorton dagar, varav de flesta förmodligen kommer spenderas på jobbet, och många andra på stan eller hemma hos någon vän. Det är ju absurt. Sådant är mitt liv. Och ändå funkar det ganska bra; oftast :)

Jag känner mig nöjd med mig själv just nu. Jag har fattat ett beslut om mitt liv - förmodligen mitt första helt egna stora beslut. Eller ja, kanske inte, men det känns så just nu i alla fall. OCH jag ska på festival i sommar - två stycken till och med, trevlans trevlans :)