Dåligt!

2009-02-24 @ 11:21:38 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ja, ush vad dålig jag är på att skriva nu... Lär inte bli så mycket bättre den här veckan för Frida och Jesper kommer hit i morgon, så roligt!! :D Nej, jag vet inte vad det är, saker kommer nog inte ur mig bara, fast det händer massor, både runt omkring och inuti :P Jaja, det kommer väl nån gång, och under tiden kan jag ju koncentrera mig på att städa, dricka te och äta semlor, för det är faktiskt fettisdagen idag, yey!

Away, away!

2009-02-19 @ 09:26:02 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nu var det ett tag sen, har tänkt mycket på sista tiden, men har inte riktigt haft ro att sätta mig ner och formulera mig... Nåja, nu åker vi iväg en helg, sen kanske jag kan få ro att skriva lite igen nån gång :P But for now, bye bye vardag :)

What is this!

2009-02-12 @ 11:04:09 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag ser ut som en jag vet inte vad runt ögonen igen, de är nästan helt igensvullna och jag vet inte varför! Åhhh, hatar att inte allting kan vara bra samtidigt nån gång!

Piller, piller..

2009-02-05 @ 15:00:21 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag har inte riktigt känt mig on top of things på ett tag nu; huvudvärk, illamående och oprovocerade break-downs har varit en del av vardagen, och igår blev det  värre än värst, var tvungen att lämna en fysikföreläsning mitt i... Jag har  haft en liten misstanke i bakhuvudet som sakta har vuxit till sig, så när jag kom hem tog jag fram bipacksedeln till mina p-piller och läste lite under rubriken Biverkningar: huvudvärk, nedstämdhet, humörförändringar, illamående mm. Nämen, är det inte de senaste veckorna i ett nötskal?!
Jag har alltid varit ganska skeptisk till alla sorters piller och mediciner, och jag kan ju inte säga att det här gjorde saken bättre... Det är rätt läskigt att ett litet piller kan röra till det så mycket i kroppen, till och med i hjärnan! Så jag kan ju säga att nu åker Neovletta (vad är det för namn på ett p-piller förresten?) rakt i sopkorgen, så får jagväl försöka ringa och hitta en annan sort som min kropp inte reagerar lika läskigt på :)

/Elin som hoppas på en gladare och inte lika kräkfärdig framtid :P