Tillfälligt avbrott...

2009-05-12 @ 19:35:53 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Linn och jag åkte in till stan en sväng idag för att handla på Willys, och självklart kunde vi inte riktigt hålla oss undan resten av stan heller :P Det var riktigt skönt att komma ifrån universitetet ett tag, och bra att fylla på skafferiet lite :).. Dessutom var jag inne på indiska en sväng (surprise surprise) och hittade mitt vår/sommaröverkast till sängen :p Det var precis som jag drömt att det skulle vara, starka färger, blommor och blad, åh såå fint :D Är det värt 500 kronor? Jaaa, jag skulle ju bli så glad varje gång jag såg det, ahhh....

Men nu är jag hungrig så nu blir det varma mackor, sen är det eurovision song contest semifinal ikväll så det blir lite mys framför teven tror jag :) Ville bara säga att jag hittat mitt överkast just nu och bröllopet kommer att gå av stapeln någon gång under nästa vecka förhoppningsvis ;)

Ciao!

Orkeslös

2009-05-12 @ 10:06:01 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ännu en dag utan att  få något vettigt gjort.. Jag orkar inte längre, har ingen energi kvar i kroppen. Jag trodde att jag hade slutat försöka göra alla andra nöjda och börjat göra saker bara för min egen skull, men nu är jag inte så säker längre. Det känns som att vad jag än gör så är det för att försöka uppnå något jag tror att någon annan vill att jag ska göra, vilket ofta resulterar i att jag tror att någon annan blir besviken vilket gör det hela något knepigt, eftersom mitt ultimata mål är att alla andra ska vara glada, mitt eget välmående spelar inte så stor roll. Resultatet av hela den här karusellen blir självklart att jag är toktrött hela tiden och känner mig inte särskilt trevlig alls så kan ju inte  var så mysigt sällskap heller..

Jag orkar inte, snart drar jag hem..

Ska det behöva vara så svårt?

2009-05-07 @ 14:49:21 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Det här inlägget kommer nog inte alls handla om det jag hade tänkt skriva om egentligen, men det tar vi en annan gång istället för jag orkar inte med den historien nu.

Jo, jag satt precis och funderade på en sak...eller jag funderar nog på det ganska ofta, men i alla fall..
Varför ska allting vara en tävling? Alla tävlar, precis alla, speciellt i min ålder har jag märkt på senaste tiden. Det behöver inte ens vara med flit, men människor kämpar hela tiden för att höras och synas på ett eller annat sätt. Det är livsviktigt att ha ett eget forum, och känner man sig på minsta sätt hotad inom sitt forum så sätter försvarsmekanismerna igång fortare än kvickt! Taggarna skjuter ut och ett vasst litet skämt eller en nedlåtande kommentar fyras av bakom en skyddande glimt i ögat - bara för att markera att det här är faktiskt mitt område. Oftast lär man sig förmodligen i en grupp vilka som hör till vilket forum och då håller sig resten undan, men måste det vara så? Bakom alla fina kärleksförklaringar, lagandor och livslånga vänskapsband är det egentligen bara alla mot alla i en värld av smygegoister.

Varför kan vi inte kämpa tillsammans istället för mot varandra hela tiden? Det skulle vara så skönt att slippa vara på helspännn hela tiden. Jag vill slippa vakta mitt territorium med murar av image och inrutat beteendemönster, jag vill kunna dela med mig av det till alla som vill vara med.

Säg till folk att de är fina om du tycker det, beröm någon när de gör något bra istället för att försöka bräcka eller komma med undanflykter om varför du faktiskt inte var lika bra den här gången. Kan vi inte bara skippa alla onödiga gliringar och onda blickar? Våga låta människor vara, ge tid, ge plats, visa hänsyn och gläds med dem när det går bra!! 

Så det så... 

Sällskapsspel!

2009-05-01 @ 23:57:52 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Is the shit! Skrattade mer än jag gjort på länge ikväll; jag, Emil, Linn, Robert och Sandra käkade pizza och spelade sverigespelet, sjukt trevlig kväll, tack för det :D

Vaknade typ klockan två idag efter att ha vart hemma från stuk ungefär halv sex imorse :S Gick rätt bra att jobba, men var en alldeles för lugn kväll så det var lite tråkigt.. Dagen i övrigthar varit helt fantastisk! Det har varit sommarvärme så satt ute och åt "frukost", sen tror jag vädret gav mig energi så jag städade ur kylen och resten av lägenheten också :) Och Emil hjälpte mig med all disk, puss på dig sötnos!

Kom precis ut ur duschen och har lagt fram alla grejer som ska med till Sandra imorgon :) Ska bli så roligt att gå på bal och vara fin i min klännig :D Kommer med foton på söndag förhoppningsvis :)  Nu ska jag nog gå och sussa lite, måste få min skönhetssömn så att jag är snyggast på stället imorgon ;)

Ciao folks!